2.500.000,00 

Vila-Torovo (Vodice)

Posredujemo pri prodaji nadstandardne vile, skupne velikosti 810,00 m2, ki se nahaja v mirni vasici Torovo, le nekaj minut do Ljubljane. Vila je obdana z zelenjem, gozdom na eni strani in odprtim pogledom na Južni strani. Parcela, kjer stoji vila je velikosti 7.590 m2.

Hiša je bila skrbno načrtovana in zgrajena leta 1996 iz modularne opeke izolirane z 8 cm izolacije iz kombiniranih plošč, ter obdana z kamnom. Poseben čar v notranjosti hiše daje v bivanjskem delu položen zelen marmor v kombinaciji s parketom. Kopalnice so obložene z poldragim Onyx kamnom, bel marmor, pa krasi vhod v notranje dvigalo. Osvetlitev prostorov po celoti je s pomočjo MURANO lestencev. Notranja oprema je izdelano po meri znamke ŠENK. Ogrevanje hiše je v urejeno s talnim gretjem. Za varovanje objekta skrbi podjetje za varovanje s pomočjo alarma in občasnih obhodov.

Hiša ima 4 etaže in sicer;

– v prvi etaži se nahaja SPA center (s finsko savno, masažno kadjo, solarijem, masažnim tušem), velik družabni prostor (kjer ga krasi vogalni vodni slap), vinska kantina, prostor za dopolnilna dela (likalnica, pralnica in sušilnica perila), wc kopalnica, kotlovnica, strojnica dvigala, skladišče za hrano in pijačo, veliko skladišče z dostopom v garažo.

– v drugi etaži je glavni vhod v vilo, velik predprostor, garderobna soba in stranišče za goste, garderobni prostor, študijska soba (čitalnica), velik dnevni prostor z jedilnico (cca 130 m2), popolnoma opremljena kuhinja Miele, dvigalo in prehod v garažo.

– tretja etaža predstavlja spalni del in ima poleg mastrer room-a še dve otroški sobi in dve sobi za goste, dve veliki kopalnici z izhodom na balkon.

– četrta etaža predstavlja neopremljeno stanovanje velikosti cca .150 m2.

Objekt s moderno in komfortno zasnovo, zelenim okoljem, hitrim dostopom je vsekakor primerna ne samo kot dom rezidenca, temveč tudi kot poslovna rezidenca, manjša klinika za lepotne posege ali stomatološka klinika in podobno.

Prepričani smo, da ko boste prišli na ogled, boste videli več kot smo opisali v tekstu.  Umetnine, ki se nahajajo v objektu so stvar kasnejšega dogovora.

Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% od prodajne cene na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti v višini 2%.

Za vse podrobne informacije in možnost ogleda nas kontaktirajte.

Podrobnosti

Cena : 2.500.000,00 
Vrsta nepremičnine : Hiša
Namen : Prodaja
Velikost : 810 m²
Velikost zemljišča : 7590
Leto izgradnje : 1996
Naslov : Torovo
Mesto : Torovo
Država : Slovenija

Lokacija

Ključne besede