250.000,00 

Prodaja: Stanovanje v Piranu

Posredujemo pri prodaji stanovanja (70 m2), ki se nahaja v večstanovanjski hiši (skupno 4 stanovanja)  v Piranu na Marxovi ulici.

Prostorska razporeditev: hodnik, kopalnica, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon, 2 prostorni spalnici, shramba.

Stanovanje je bilo popolnoma renovirano , vgrajeni so  kvalitetni  materiali in oprema. Oprema v stanovanju  dodatno ustvarja večje udobje, ugodje ter domačnost. Stanovanje je zelo svetlo in ima funkcionalno prostorsko razporeditev.

Lokacija: Nepremičnina se nahaja na zelo dobri lokaciji le  50 m od Tartinijevega trga, ponuja neposredno  bližino plaže, sprehajalnih površin, mestnega jedra, tržnice,. Lokacija ni hrupna in omogoča hiter dostop do vse pomembne infrastrukture.

Nakup omenjene nepremičnine je dobra priložnost za vse, ki  bi radi v svoji nepremičnini  brez dodatnega poseganja v objekt, doživeli čar Primorske in samega Pirana. Primerna je  tudi  kot počitniško stanovanje  ali kot investicija za turistično oddajanje z dobrimi donosi. Hiša v kateri se nahaja stanovanje je redno vzdrževana in ni nikakršnih obremenitev in prepovedi v ZK.

Vseljivo takoj.

Priporočamo ogled in nakup nepremičnine!

Za vse podrobne informacije in možnost ogleda nas kontaktirajte.

Prodajalčev pogoj za nakup nepremičnine je delitev plačila opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec prevzame polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv

Podrobnosti

Cena : 250.000,00 
Vrsta nepremičnine : Stanovanje
Namen : Prodaja
Velikost : 70 m²
Leto izgradnje : 1900
Leto prenove : 2015
Naslov : Marxova ulica
Poštna številka : 6330
Mesto : Piran
Država : Slovenija

Lastnosti

Brez bremen
Kvalitetna oprema-pohištvo
Primerno za booking/oddajanje
Klimatizirano
Kombinirana klima
Tv
Balkon
Shramba
Mirna okolica
Nizki stroški
Možnost dogovora o ceni
Neposredna bližina infrastrukture
Dobra lokacija
Center
Urejena dokumentacija

Lokacija