Prodaja: Samostojna hiša v Zgornjih Škofijah (Koper)

Hiša · Prodaja
760,000 €

Na prijetni sončni lokaciji prodamo prostorno in arhitekturno zelo funkcionalno zasnovano samostojno hišo (3 stanovanja), s pogledom na morje. Hiša se nahaja na dobri lokaciji, saj nudi hiter dostop do Trsta in Kopra ter neposredno bližino vse potrebne infrastrukture (vrtec, šola, trgovina…). Odmaknjena je od mestnega vrveža in nudi veliko mero zasebnosti. Glavno vodilo pri izgradnji hiše je bila zagotovitev visoke kvalitete bivanja.

PROSTORSKA RAZPOREDITEV

Stanovanje v pritličju: Hodnik, prostorna kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso, soba za goste, spalnica z ločeno kopalnico, soba, pralnica, sušilnica, prostor, kjer se nahaja tudi krušna peč, shramba, prostor je namenjen lahko za pisarno, knjižnico.

Nadstropje: 2 stanovanji z ločenima vhodoma: Hodnik, kopalnica, prostorna dnevna soba z izhodom na veliko teraso, kuhinja z jedilnico, s hodnika vodijo stopnice v mansardo, kjer se nahaja velika kopalnica, spalnica z izhodom na balkon, ki nudi odprt pogled na morje in velika soba. Takšna razporeditev je narejena za obe stanovanji, ki se nahajata v 1. nadstropju in mansardi.

Zunanjost: prostorno dvorišče, garaža s prostorom za 2 avtomobila, vodnjak s kamnito mizo, zunanja lopa. Na zemljišču je tudi 9 oljk, 2 češnji, 4 fige, 1 sliva.

Etaže so fizično ločene. Vsaka etaža ima svojo plinsko peč.

Za vse podrobne informacije in možnost ogleda nas kontaktirajte.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.

Značilnosti

Lokacija

Zgornje Škofije, Koper, Slovenija

Podobne nepremičnine (1)