850.000,00 

Prodaja: Samostojna hiša v Luciji

V Luciji na odlični lokaciji posredujemo pri prodaji samostojne s prečudovitim  pogledom na celoten  portoroški zaliv ( v kotu 180 stopinj). Nahaja se na zelo mirni lokaciji in nudi veliko zasebnosti a hkrati neposredno bližino centra in vse potrebne infrastrukture.

Hiša ima zelo dobro prostorsko razporeditev . Hiša je zelo zračna, svetla in sončna, grajena z čim bolj povezanimi prostori in z minimalnim številom notranjih vrat, brez nepotrebnih hodnikov – zgrajena je bila za lastno uporabo, ne za turizem, oddajanje ali drugo pridobitniško dejavnost. Hiša ponuja veliko stopnjo varnosti in udobja.

KVADRATURA

Hiša = P-1+ M

Skupna površina hiše = 379 m2

Uporabna površina = 265 m2

Leto izgradnje 1981, delno obnovljena v letu 2003.

Zemljišče v lasti  = 755 m2  + 390 m2 v zakupu ( 57 EUR/leto – možnost odkupa)

Skupaj 1144 m2 uporabne površine.

PROSTORSKA RAZPOREDITEV

P =  v celoti stanovanje za lastnika: velika dnevna soba z vogalnim panoramskim oknom skupne dolžine 7 m odprtim pogledom na morje, kuhinja, jedilni kot, 1 spalnica + kopalnica, utility in WC za goste ,+ garaža prostoren balkon

M= 2 veliki spalnici z izhodom na velik balkon , ki nudi prečudovit odprt pogled na morje, predsoba, kopalnica.

-1 = spredaj (na Jug) manjše  zelo svetlo samostojno 2 sobno stanovanje v velikosti 55 m2, z lastnim vhodom / izhodon na vrt (travnik): dnevna soba,kuhinja, 1 spalnica, kopalnica, mali garderobni prostor. Zadaj (na Severni strani-delno vkopan del hiše se nahaja  vinska klet, zunanji WC za goste, kotlarna, tehnični prostori, prostor za vrtno orodje).

OKOLICA

Ob hiši se nahaja velika letna kuhinja v istrskem stilu z starinskim istrskim kamnitim kaminom in prostorom za druženje.Ravna travnata površina pred hišo omogoča izgradnjo bazena, tudi večjih dimenzij (možna je tudi gradnja dodatne garaže ali nadstreškov za avtomobile).Hiša je primerna za vse ljubitelje miru, zasebnosti in ljubitelje morja in sončnih zahodov. Nepremičnina ima urejeno vso potrebno dokumentacijo za prodajo.

Priporočamo ogled in nakup saj gre za nepremičnino s prvovrstno lokacijo.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.

Za vse dodatne informacije in možnost dogovora ogleda nepremičnine nas kontaktirajte na tel št. 040 520 306 ali  na email: info@port-nepremicnine.si  (v primeru nedosegljivosti prosim pošljite sms).

Podrobnosti

Cena : 850.000,00 
Vrsta nepremičnine : Hiša
Namen : Prodaja
Velikost : 379 m²
Velikost zemljišča : 755
Leto izgradnje : 1981
Naslov : Lucija
Poštna številka : 6320
Mesto : Portorož
Država : Slovenija

Lastnosti

Pogled na morje
Brez bremen
Bližina narave
Letna kuhinja s kaminom
Primerno za booking/oddajanje
Kvalitetna gradnja
Klimatizirano
Dvorišče
Vrt
Terasa
Balkon
Shramba
Klet
Parikini mesti
Prostorna garaža
Urejena soseska
Mirna okolica
Urejena okolica
Možnost postavitve bazena
Top lokacija
Neposredna bližina infrastrukture

Lokacija