Prodaja: Samostojna hiša v Kortah

Hiša · Prodaja
950,000 €

V Kortah na mirni in sončni lokaciji prodamo moderno zasnovano hišo s funkcionalno razporeditvijo prostorov in prečudovitim panoramskim pogledom na naravo. Glavno vodilo pri izgradnji hiše je bila zagotovitev visoke kvalitete bivanja.

Velikost:550 m2
Parcela: 1.143 m2

Prostorska razporeditev:

PRITLIČJE: prostorni večnamenski prostor za druženje s kaminom, savna, kopalnica, kotlovnica, soba za rekreacijo – fitnes, utility, shramba in pomožni prostori.

PRVO NADSTROPJE: hodnik, prostorna dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico in izhodom na dvorišče, spalnica za goste s kopalnico, WC, pisarna, iz hodnika dostop do prostorne terase s prečudovitim razgledom.

DRUGO NADSTROPJE: hodnik, spalnica z izhodom na balkon, 2 otroški sobi s kopalnicama, garderobna soba, dva apartmaja z balkonom in ločenim vhodom.

ZUNANJOST: urejena okolica, prostorno dvorišče, možnost postavitve bazena, letna kuhinja s kaminom. Celotna parcela je ograjena. Urejen namakalni sisetem ter video nadzor.

Moderno arhitekturno zasnovana omenjena nepremičnina ponuja izjemno veliko razkošja, visoko stopnjo varnosti in udobja. Nahaja se na dobri lokaciji, le 7 km stran od Portoroža. Hiša se prodaja z opremo (opremljena je s pohištvom in materiali višjega cenovnega razreda).

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Za vse podrobne informacije nas kontaktirajte.

Značilnosti

Lokacija

Korte, Izola - Isola, Izola, Slovenija