230.000,00 

Prodaja: 2,5 sobno stanovanje Ljubljana (Šiška)

Na voljo  v prodaji – moderno zasnovano stanovanje v vzdrževani večstanovanjski stavbi , ki se nahaja na izjemni lokaciji v Ljubljani (Runkova ulica-Zg.Šiška) in nudi neposredno bližino mestnega središča . Stanovanje je zelo svetlo in ima zelo razgiban tloris .Odlikuje ga  prostornost, funkcionalnost ter urbanizirana, mirna in varna soseska, ki omogoča ugodno in kvalitetno bivanje.

Stanovanje je bilo med letoma 2019 in 2020 popolnoma prenovljeno (nova električna napeljava, vodovod, stropi, tla-novi estrehi, vsi sodobni priključki…).

Lokacija: Lokacija na kateri se nahaja omenjena nepremičnina omogoča  neodvisnost od avtomobila  saj se vsa potrebna  infrastruktura nahaja v območju  peš con. V neposredni bližini  je osnovna šola, trgovine, bari in restavracije, banke, lekarna (oddaljenost cca. 800 m), pošta (oddaljenost cca.200 m) , avtobusna postaja (oddaljenost cca. 50 m) itd….

Prostorska razporeditev: Stanovanje se nahaja v nizkem pritličju in obsega: predprostor, hodnik, spalnica, dnevni prostor, kuhinja kopalnica z wc-jem, soba. Možnost preureditve tlorisa in možnost postavitve kuhinje v dveh prostorih-prilagojeni vsi priključki.

Stanovanje je primerno za kupca, ki ceni dobro lokacijo in udobnost bivanja. Omenjena nepremičnina je primerna tudi  kot investicija za  oddajanje z dobrimi donosi. Stanovanje s svojo zasnovo  in lokacijo zagotavlja udobno in sproščeno urbano življenje.

Stanovanje ima vso potrebno (urejeno) dokumentacijo.

Za vse podrobne informacije o prodajnih pogojih in možnost ogleda  nas kontaktirajte. V primeru nedosegljivosti prosim pošljite sporočilo.

Podrobnosti

Cena : 230.000,00 
Namen : Prodaja
Velikost : 60 m²
Leto izgradnje : 1950
Leto prenove : 2020
Naslov : Runkova ulica
Poštna številka : 1000
Mesto : Ljubljana
Država : Slovenija

Lastnosti

Kvalitetna gradnja
Klimatizirano
Urejena soseska
Mirna okolica
Nizki stroški
Neposredna bližina infrastrukture
Dobra lokacija
Adaptirano
Vseljivo takoj

Lokacija