Port d.o.o. Portorož deluje na področju računovodstva ter davčnega in poslovnega svetovanja že več kot 25 let. V zadnjih letih smo dejavnost razširili tudi na promet z nepremičninami, kjer prav tako zelo uspešno delujemo.

V vseh teh letih smo si pridobili bogate izkušnje pri svojem delu in znanje, ki ga redno nadgrajujemo. Na tej osnovi gradimo uspešno poslovanje pri čemer so naša vodila poleg strokovnosti tudi prijaznost, kakovost, medsebojno zaupanje in odgovornost.

V našem podjetju vam nudimo celostne storitve s področja nepremičninskega poslovanja. Zavedamo se, da je prodaja, oddaja in nakup nepremičnine lahko zelo občutljivo obdobje in je zato težko ocenjevati resnično vrednost vaše nepremičnine v le denarni vrednosti, zato zagotavljamo visoko raven vseh naših storitev ne glede na obseg in stopnjo povpraševanja.

Za zagotavljanje kvalitetnih storitev se povezujemo tudi s strokovnjaki z različnih področij saj je naš namen, da stranki zagotovimo varnost pri prodaji, nakupu ,najemu in oddaji nepremičnine.

Ponujamo nepremičnine z urejeno dokumentacijo in zagotovimo izpeljavo posla od ogleda do primopredaje nepremičnine.Izdelamo selekcijo kupcev/prodajalcev tako, da ni možnosti, da bi na ogled nepremičnine prišli neresni kupci,ki morda še nimajo urejene svoje finančne konstrukcije.

Predvsem je pa naš namen, da stranki zagotovimo varnost pri prodaji in nakupu. Za nas stranke niso le številka zato v prvi vrsti prisegamo na pristen odnos, ki temelji na delu s srcem.

Nepremičninska posrednica: ANJA MIZGUR

mag.prava in manag.nepr.

ŠT.LICENCE: 0244402412
Mob : +386 40 520 306
E-mail: info@port-nepremicnine.si